haberler
29
Oca 2016
Personel Servisi Trafik Kazası [28. 01. 2016]

Dün akşam saat 20:00 'de İTÜ personellerini taşıyan Esenyurt midibüsü trafik kazası yapmıştır. Kazada 1 personelimiz malesef vefat etmiştir. Trafik kazasında 17 personelimiz yaralanmıştır. Yaralı personellerimize acil şifalar dileriz. Bizlere son derece üzüntü veren bu kazada vefat eden personelimiz; Ramazan Öztürk 'ün ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Tüm İTÜ 'lülerin başısağolsun.

Kaza ile ilgili Rektürlüğümüz tarafından yapılan resmi açıklamaya buradan ulaşabilirsiniz.

PERSONEL SERVİSİ KAZASINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

" Değerli İTÜ’lüler,

Bugün (28 Ocak 2016 Perşembe) akşam saatlerinde, Esenyurt istikametli personel servisimiz kaza geçirmiştir. Kazada, yemekhane görevlimiz Ramazan Öztürk’ün yaşamını yitirdiği üzüntüyle öğrenilmiştir. Ayrıca, üniversitemizin farklı birimlerinde görev yapan personelimiz yaralanmıştır.

Kaza haberinin alınmasıyla birlikte Rektörlüğümüz acil durumun gerektirdiği hassasiyeti göstererek, ilgili tüm birimleriyle seferber olmuştur. Olay yerine hızlıca intikal eden sağlık ekiplerimiz ve idari personelimiz, kaza sonrasına ilişkin süreçte bizzat yer almış ve ihtiyaç duyulan tüm takipleri üstlenmişlerdir. Hastanede tedavi altına alınan personelimiz ile ilk andan itibaren yakından ilgilenilmektedir. Hiçbir yaralının hayati tehlikesinin bulunmaması ise bu acı haberin tek tesellisidir.

Merhum Ramazan Öztürk’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve üniversitemize başsağlığı diler, kazada yaralanan personelimize acil şifalar dileriz. Personelimizin sağlık durumları ve kazayla ilgili yasal süreç, Rektörlüğümüz tarafından yakından takip edilmektedir. "

İTÜ Rektörlüğü

isgb.itu.edu.tr