haberler
Tem 2018

Öğr.Gör.Dr. Sinan Çakır tarafından İTÜ Denizcilik Fakültesinde İTÜ personellerimize Yangınla Mücadele eğitimi verilmiştir.  Öğr.Gör.Dr. Sinan Çakır tarafından İTÜ Denizcilik Fakültesinde İTÜ personellerimize Yangınla Mücadele eğitimi verilmiştir.  Öğr.Gör.Dr. Sinan Çakır tarafından İTÜ Denizcilik Fakültesinde İTÜ personellerimize Yangınla Mücadele eğitimi verilmiştir.  Öğr.Gör.Dr. Sinan Çakır tarafından İTÜ Denizcilik Fakültesinde İTÜ personellerimize Yangınla Mücadele eğitimi verilmiştir.